Flag

Pudingo ir uogų desertas

3 - 4 porcijos
Pradedantiesiems
40
Grietinėlės-vanilės skonio pudingas
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Į vieną stiklinę galima pilti dviejų skonių pudingo. Pavyzdžiui, apatiniam sluoksniui – šokolado skonio, o viršutiniam – grietinėlės-vanilės skonio.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Grietinėlės-vanilės skonio pudingui reikės
1 pak.Dr. Oetker originalus grietinėlės-vanilės skonio pudingas
500 mlpieno
3 v.š.cukraus
po saujątrešnių ir šilauogių (nuplautų)

Peržiūrėti produktus

1

Dubenėlyje pakelio turinį išmaišykite su cukrumi, tada užpilkite stiklinę pieno ir vėl išmaišykite. 

2

Likusį pieną užvirinkite puode ant vidutinės kaitros, nukelkite nuo viryklės ir į jį įmaišykite pudingo ruošinį. Grąžinkite puodą ant viryklės ir maišydami dar maždaug 1 min. kaitinkite.

3

Pripilkite trečdalį stiklinės pudingo ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.

4

Per tą laiką iš uogų pašalinkite kauliukus. Tada uogas sudėkite ant pudingo stiklinėje ir užpilkite likusį pudingą ant viršaus.


Tokiu pat principu paruoškite šokolado skonio pudingą. Reikės antra tiek pieno, cukraus ir abrikosų arba vyšnių ar kitokių uogų, vaisių.

Patarimai ir gudrybės

  • Į vieną stiklinę galima pilti dviejų skonių pudingo. Pavyzdžiui, apatiniam sluoksniui – šokolado skonio, o viršutiniam – grietinėlės-vanilės skonio.