Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Avižinė košė su uogų sirupe virtomis kriaušėmis

Paragaukite vieną iš 3 naujų košių pagardų!

4 porcijos

Lengvai paruošiamas 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Avižinė košė su uogų sirupe virtomis kriaušėmis

Reikės:

300 ml vandens
200 g cukraus
200 - 300 g uogų (gervuogių, aviečių, serbentų, bruknių, spanguolių)
4 vnt. kriaušių (nuplautų, be žievelės)

Paruošimas

Paruošimas

1

Puode užvirinkite vandenį, suberkite cukrų. Kai šis ištirps, suberkite uogas. Kai vėl viskas užvirs, sudėkite į puodą kriaušes ir 5 min. pavirkite. 

2

Tada karštį išjunkite ir palikite kriaušes sirupe, kad įsigertų uogų skonio. Šiuo pagardu skaninkite košes. Nesunaudotą pagardą sudėkite į stiklainį, užsukite dangtelį ir laikykite šaldytuve.