Flag

„Cakepops“

20 - 25 vienetų
Pradedantiesiems
45
Minkšti ir skanūs „Cakepops“ - pasigamink ir išbandyk!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Jums reikės
1 pak.Dr. Oetker vanilinio kremo tortui
300 mlpieno (šalto, vaniliniam kremui pagaminti)
400 gkakavinio kekso arba sausainių
50 gjuodojo šokolado
1 pakuotėDr. Oetker baltojo šokolado skonio glajus
1 pak.Dr. Oetker rožinio cukraus glajaus
1 pak.Dr. Oetker žydrojo cukraus glajaus
Dr. Oetker pabarstukų

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio kremo tortui
Picture - Dr. Oetker rožinio cukraus glajaus
Picture - Dr. Oetker žydrojo cukraus glajaus
1

Pagaminkite DR. OETKER vanilinį kremą taip, kaip nurodyta ant įpakavimo, bet be sviesto.

2

Sutrupinkite keksą arba sausainius, sumaišykite su kremu ir iš gautos masės suformuokite maždaug 2,5–3 cm skersmens rutuliukus.

3

Ištirpinkite šokoladą. Įmerkite šiaudelio galiuką į šokoladą, o po to įsmeikite į rutuliuką ir taip įsmeikite šiaudelį į kiekvieną rutuliuką. Padėkite rutuliukus į šaldytuvą 35–45 min. 

4

Įpilkite į dubenį karšto vandens, sudėkite pakelius su glajumi ir palikite, kol sušils ir ištirps. Rankomis dar patikrinkite, ar visas glajus ištirpo. 

5

Paglaistykite rutuliukus glajumi ir apvoliokite pabarstukuose.