Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

„Cakepops“

Minkšti ir skanūs „Cakepops“ - pasigamink ir išbandyk!

20 - 25 vienetų

Lengvai paruošiamas 45 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas „Cakepops“

Jums reikės:

1 pak. Dr. Oetker vanilinio kremo tortui
300 ml pieno (šalto, vaniliniam kremui pagaminti)
400 g kakavinio kekso arba sausainių
50 g juodojo šokolado
1 pakuotė Dr. Oetker baltojo šokolado skonio glajus
1 pak. Dr. Oetker rožinio cukraus glajaus
1 pak. Dr. Oetker žydrojo cukraus glajaus
Dr. Oetker pabarstukų

Paruošimas

Paruošimas

1

Pagaminkite DR. OETKER vanilinį kremą taip, kaip nurodyta ant įpakavimo, bet be sviesto.

2

Sutrupinkite keksą arba sausainius, sumaišykite su kremu ir iš gautos masės suformuokite maždaug 2,5–3 cm skersmens rutuliukus.

3

Ištirpinkite šokoladą. Įmerkite šiaudelio galiuką į šokoladą, o po to įsmeikite į rutuliuką ir taip įsmeikite šiaudelį į kiekvieną rutuliuką. Padėkite rutuliukus į šaldytuvą 35–45 min. 

4

Įpilkite į dubenį karšto vandens, sudėkite pakelius su glajumi ir palikite, kol sušils ir ištirps. Rankomis dar patikrinkite, ar visas glajus ištirpo. 

5

Paglaistykite rutuliukus glajumi ir apvoliokite pabarstukuose. 

Informacija apie maistingumą „Cakepops“

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 0 kJ
0 kcal
4 kJ
1 kcal
Riebalai 0.01 g 0.05 g
Angliavandeniai 0.01 g 0.04 g
Baltymai 0.00 g 0.01 g