Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Daržovių sultinys drebučiuose

Vasariška vitaminų porcija visai šeimai!

6 porcijos

Lengvai paruošiamas 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Daržovių sultinys drebučiuose

Reikės:

1,2 l daržovių sultinio
40 g Dr. Oetker želatinos
5 - 6 šaukštų konservuotų kukurūzų
4 - 5 slyvinių arba vyšninių pomidorų (nuplautų)
120 g žaliųjų žirnelių, pupų arba sojų pupelių (šviežių arba šaldytų, atitirpintų)
7 - 10 mažų morkų (nuplautų)
2 šaukštų garstyčių grūdelių
prieskoninių žolelių (čiobrelių, petražolių lapelių)
druskos (pagal skonį)

Paruošimas

Paruošimas

1

Puode užvirinkite sultinį. Tada karštį išjunkite ir į sultinį suberkite želatiną, maišydami ją ištirpinkite. Jeigu reikia, įmaišykite dar šiek tiek druskos.

2

Į 6 nedidelius indelius (stiklainius, dubenėlius) įdėkite žirnelių, pupelių, morkų, kukurūzų – sukurkite savo mėgstamus derinius. Ant jų užpilkite sultinio bei želatinos mišinio.

3

Įberkite į indelius po truputį garstyčių, įberkite čiobrelių ar petražolių lapelių. Kai skystis atvės, padėkite drebučius sustingti į šaldytuvą.

4

Ragaukite iš indelių. O jei norėsite drebučius išimti iš indelio, įmerkite jį iki kraštų į karštą vandenį ir išverskite drebučius į lėkštę.

Informacija apie maistingumą Daržovių sultinys drebučiuose

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 201 kJ
48 kcal
88 kJ
21 kcal
Riebalai 2.86 g 1.24 g
Angliavandeniai 1.94 g 0.84 g
Baltymai 3.63 g 1.58 g