Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Marcipaniniai saldainiukai

20 vienetų

Lengvai paruošiamas 35 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Marcipaniniai saldainiukai

20-čiai saldainių:

250 g marcipano
50 g cukraus pudros
5 ml „kirschwasser“ / vyšnių brendžio
300 g Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus
30 g graikinių riešutų

Paruošimas

Paruošimas

Indai ir įrankiai

Peilis, pjaustymo lentelė, dubenėliai, rankinis maišytuvas, puodas padažams.

1

Paruošimas

Dubenyje sumaišykite marcipaną, cukraus pudrą ir vyšnių brendį iki vientisos masės. Rankomis suformuokite maždaug 20 rutulių.

2

Smulkiai supjaustykite šokolado glajų ir ištirpinkite dubenyje virš vandens vonelės. Naudodami šakutę, panardinkite marcipano rutuliukus į ištirpintą šokolado glajų, nuvalykite šokolado perteklių į dubens kraštus ir padėkite saldainius ant kepimo popieriaus.

3

Smulkiai supjaustykite graikinius riešutus, apibarstykite jais saldainius ir maždaug 30 minučių palaikykite šaldytuve.

Informacija apie maistingumą Marcipaniniai saldainiukai

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 42 kJ
10 kcal
130 kJ
31 kcal
Riebalai 0.94 g 2.95 g
Angliavandeniai 0.16 g 0.50 g
Baltymai 0.22 g 0.68 g