Flag

Vanilinė panakota

4 porcijos
Pradedantiesiems
15
Receptas tinkantis mėgstantiems vanilę!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
2,5 a.š.želatinos
1 v.š.verdančio vandens
500 mlskystos arba sutirštintos grietinėlės
55 gcukraus
1 a.š.Taylor & Colledge ekologiškos vanilės pastos

Peržiūrėti produktus

1

1.

Lengvai aliejumi patepkite 4 panakotai tinkamas formeles. 

2

2.

Nedideliame indelyje užpilkite želatiną karštu virintu vandeniu ir palikite išbrinkti.

3

3.

Likusias sudedamąsias dalis supilkite į nedidelį puodą ir maišydami kaitinkite, kol pradės virti. Sudėkite išbrinkusią želatiną ir maišykite, kol visiškai ištirps. Nukelkite nuo kaitros. 

4

4.

Padalinkite mišinį į panakotos indelius ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Tuomet šaldykite mažiausiai tris valandas. 

5

5.

Išimkite panakotą iš indelių ir dėkite į lėkštes. Jei norite, galite patiekti su uogų tyre.