Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Veganiški kalėdiniai sausainiai

20 vienetų

Lengvai paruošiamas 50 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Veganiški kalėdiniai sausainiai

Šviesiai tešlai:

50 g margarino
75 g cukraus pudros
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
140 g miltų
2 v.š. vandens (šalto)

Tamsiai tešlai:

140 g miltų
10 g Kakavos
50 g margarino
75 g cukraus pudros
2 v.š. vandens (šalto)

Paruošimas

Paruošimas

Indai ir įrankiai

dubuo, peilis, maistinė plėvelė, kepimo popierius, kočėlas, peilis, plaustymo lentelė, grotelės kepinių vėsinimui.

1

Paruošimas

Šviesi tešla: visus ingredientus supilkite į dubenį ir rankomis minkykite iki vientisos masės. Paruoštą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve maždaug 10 minučių.

2

Tamsi tešla: sumaišykite miltus su kakava ir sudėkite likusius ingredientus. Vėl tešlą minkykite rankomis, suvyniokite į maistinę plėvelę ir maždaug 10 minučių palaikykite šaldytuve.

3

Šviesią tešlą iškočiokite į 0,5 cm storio stačiakampį tarp dviejų kepimo popieriaus lapų. Tamsesnę tešlą iškočiokite tais pačiais matmenimis, naudodamiesi dviem kepimo popieriaus lapais, uždėkite ant šviesios tešlos viršaus ir suspauskite. Suvyniokite tešlą pradedant vynioti nuo ilgosios pusės, suvyniotą ritinį apvyniokite maistine plėvele ir dar 20 minučių palaikykite šaldytuve.

4

Įkaitinkite orkaitę (viršutinė ir apatinė šiluma: 180 °C / su ventiliatoriumi: 155 °C). Supjaustykite paruoštą tešlos ritinį į 1 cm storio apskritimus, sudėkite juos į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepkite ant vidurinės lentynos maždaug 25 minutes. Ištraukite sausainius iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant grotelių kepinių vėsinimui.

Informacija apie maistingumą Veganiški kalėdiniai sausainiai

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Riebalai 0.00 g 0.02 g
Angliavandeniai 0.00 g 0.02 g
Baltymai 0.00 g 0.02 g