Flag

Imbieriniai meduoliukai

1 kilogramas (kg)
Pradedantiesiems
45
Imbieriniai meduoliukai patiks visiems desertų gurmanams
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Meduoliukus taip pat galima dekoruoti jau paruoštu spalvotu „Dr.Oetker“ glajumi. 
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
125 gsviesto
4 v.š.medaus
100 grudojo cukraus
350 gmiltų
2 a.š.cinamono
0,5 a.š.druskos
1 - 2 a.š.malto imbiero
1 a.š.sodos
100 gmiltelinio cukraus
1 pak.„Dr.Oetker“ maistinių dažų
1 pak.„Dr.Oetker“ miško uogų kisieliaus

Peržiūrėti produktus

1

RECEPTAS SKIRTAS GAMINIMUI 0.5 KG IMBIERINIŲ MEDUOLIUKŲ

2

Metaliniame dubenyje ant nesmarkios ugnies pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų – iki ištirps cukrus. Į šią masę įmaišykite išsijotus miltus, cinamoną, imbierą, druską ir sodą. Suminkykite tešlą ir iškočiokite iki 3–5 mm storio (geriausia tai daryti tarp dviejų kepimo popieriaus lapų). Formelėmis išspauskite meduoliukus. Kepkite 180 °C orkaitėje 7–9 min. arba kol taps rusvi.

3

Kol sausainiai karšti, tegul lieka skardoje. Kai sutvirtės, nuimkite nuo popieriaus.

4

Miltelinį cukrų po lygiai padalinkite į du dubenėlius. Į kiekvieną įmaišykite po 2 šauktus vandens. Į vieną iš dubenėlių įmaišykite 5 lašus „Dr.Oetker“ raudonų maistinių dažų.

5

Glajaus įpilkite į konditerinę pipetę ir dekoruokite meduoliukus. 

6

Kisielių paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės.

Patarimai ir gudrybės

  • Meduoliukus taip pat galima dekoruoti jau paruoštu spalvotu „Dr.Oetker“ glajumi.