Flag

Sausainiai su glajumi

35 vienetų
Pradedantiesiems
90
Sausainiai smaližiams ir ne tik!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
230 gsviesto
100 gcukraus
0,5 a.š.druskos
1 vnt.kiaušinių trynių
3 v.š.nutarkuotų citrinų/apelsinų žievelių
250 gbaltų kvietinių miltų
100 gviso grūdo kvietinių miltų
1 pak.Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus
1 pak.Dr. Oetker baltojo šokolado skonio glajaus

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus
1

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi, druska ir kiaušinio tryniu iki purios masės. Tada įmaišykite citrusų žieveles. Galiausiai įmaišykite abejus miltus, suminkykite tešlą.

2

Tarp dviejų kepimo popieriaus lapų tešlą iškočiokite iki maždaug 3 mm storio ir 1 val. padėkite į šaldytuvą.

3

Formele išspauskite širdeles, sudėkite ant kepimo popieriaus skardoje ir kepkite 180°C karštumo orkaitėje maždaug 15 min. arba kol sausainiai ims rusvėti. Iškeptus sausainius palikite atvėsti.

4

Paruoškite glajus, kaip nurodyta ant pakuotės. Šviesaus glajaus pašlakstykite ant tamsaus, į jį mirkykite sausainius ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Ragaukite iškart arba palaukite, kol glajus sustings.