Flag

Sausainiai „Cantucci“ su migdolais

26 - 28 vienetų
Pradedantiesiems
60
Sausainiai patiksiantys kiekvienam šeimos nariui!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Migdolus prieš gaminant kiaurasamtyje galima perliekite verdančiu vandeniu ir palikite nuvarvėti.
Patarimai ir gudrybės
Vietoj migdolų galima naudoti lazdynų riešutus, pistacijas, džiovintas spanguoles.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
270 gmiltų
30 gmaltų migdolų
150 gcukraus
0,5 a.š.druskos
2 a.š.Dr. Oetker kepimo miltelių
70 gtirpinto sviesto
0,5 a.š.„Dr.Oetker“ vanilės pastos
0,5 a.š.„Dr.Oetker“  migdolų kvapiosios medžiagos
1 vnt.apelsino nutarkuotos žievelės
2 vienetųdidelių kiaušinių
150 - 200 gmigdolų

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker kepimo miltelių
1

Dubenyje sumaišykite miltus, maltus migdolus, cukrų, druską, kepimo miltelius.

2

Į ištirpintą sviestą įmaišykite vanilės pastą, migdolų kvapiąją medžiagą, apelsino žievelę.

3

Dubenėlyje truputį paplakite kiaušinius, supilkite sviesto mišinį. Viską gerai išmaišykite ir užpilkite ant miltų mišinio. Suminkykite tešlą. Tada į ją įmaišykite migdolus.

4

Iš tešlos suformuokite du maždaug 3 cm aukščio ir 7 cm pločio volelius ir palikdami tarpą tarp jų padėkite ant kepimo popieriaus skardoje.

5

Skardą pašaukite į 180 °C orkaitę. Kepkite maždaug 30 min. arba kol kepiniai sutvirtės ir ims rusvėti. Tada ištraukite skardą iš orkaitės, palikite kepinius kiek atvėsti. Po to juos supjaustykite maždaug 1,5–2 cm pločio riekelėmis, sudėkite jas ant popieriaus skardoje ir grąžinkite į 160 °C orkaitę. Kepkite dar maždaug 20 min., kol riekelės ims skrusti.

Patarimai ir gudrybės

  • Migdolus prieš gaminant kiaurasamtyje galima perliekite verdančiu vandeniu ir palikite nuvarvėti.
  • Vietoj migdolų galima naudoti lazdynų riešutus, pistacijas, džiovintas spanguoles.