Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Musli Risotto

Keturios porcijos

4 porcijos

Lengvai paruošiamas 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Musli Risotto

Ingredientai:

100 g špinatų
1 svogūnas
2 v.š. alyvuogių aliejaus
200 g risotto ryžių
100 ml vermuto
800 ml daržovių sultinio (karšto)
100 g tarkuoto parmezano
100 g Dr. Oetker „Vitalis“ mažiau saldūs traškūs dribsniai

paruošimas

Paruošimas

1

Nuplaukite špinatus, nulupkite ir supjaustykite svogūną kubeliais.

2

Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus. Supilkite ryžius ir patroškinkite. Supilkite vermutą ir leiskite jam išgaruoti. Tada įpilkite sultinio tiek, kad apsemtų ryžius ir uždengus dangčiu troškinkite apie 20 min. Palaipsniui pilti likusį sultinį ir nuolat maišyti.

3

Baigiant troškintis į risotą sudėkite parmezaną, špinatų lapus, 50g Vitalis dribsnių. Pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite risottą į šiltą dubenį ir pabarstyti likusiais dribsniais. Vietoje špinatų galima dėti burokėlių ar portulakų lapus. Skanaus!

Informacija apie maistingumą Musli Risotto

Porcijoje per.100g.ml
Energinė vertė 2211kJ
528kcal
544kJ
130kcal
Riebalai 13.84g 3.39g
Angliavandeniai 60.51g 14.83g
Baltymai 19.22g 4.71g