Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Musli Risotto

Keturios porcijos

4 porcijos

Lengvai paruošiamas 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Musli Risotto

Ingredientai:

100 g špinatų
1 svogūnas
2 v.š. alyvuogių aliejaus
200 g risotto ryžių
100 ml vermuto
800 ml daržovių sultinio (karšto)
100 g tarkuoto parmezano
100 g Dr. Oetker „Vitalis“ mažiau saldūs traškūs dribsniai

Paruošimas

Paruošimas

1

Nuplaukite špinatus, nulupkite ir supjaustykite svogūną kubeliais.

2

Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus. Supilkite ryžius ir patroškinkite. Supilkite vermutą ir leiskite jam išgaruoti. Tada įpilkite sultinio tiek, kad apsemtų ryžius ir uždengus dangčiu troškinkite apie 20 min. Palaipsniui pilti likusį sultinį ir nuolat maišyti.

3

Baigiant troškintis į risotą sudėkite parmezaną, špinatų lapus, 50g Vitalis dribsnių. Pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite risottą į šiltą dubenį ir pabarstyti likusiais dribsniais. Vietoje špinatų galima dėti burokėlių ar portulakų lapus. Skanaus!

Informacija apie maistingumą Musli Risotto

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 2211 kJ
528 kcal
544 kJ
130 kcal
Riebalai 13.84 g 3.39 g
Angliavandeniai 60.51 g 14.83 g
Baltymai 19.22 g 4.71 g