Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Trispalvė želė

1 porcija

Lengvai paruošiamas 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Trispalvė želė

Reikės:

1 pak. Dr. Oetker agrastų skonio želė
1 pak. Dr. Oetker Bananų skonio želė
1 pak. Dr. Oetker žemuogių skonio želė
10 g Dr. Oetker želatinos
3 v.š. vandens
40 g cukraus
150 ml pieno
120 ml Grietinėlės (30% riebumo)
3 - 4 v.š. mėgstamo sirupo

Paruošimas

Paruošimas

1

Paruošimas

Agrastų skonio, bananų skonio bei žemuogių skonio želė paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės, supilkite į tris skirtingus indelius ir padėkite sustingti šaldytuve.

2

Želatiną išmaišykite su 3 šaukštais vandens. Nedideliame puode ant nesmarkios ugnies pakaitinkite pieną ir cukrų iki virimo. Nukelkite puodą nuo viryklės ir įmaišykite į jį ištirpintą želatiną. Tuomet įmaišykite grietinėlę. Galima indą įmerkti į šaltą vandenį su ledukais, kad greičiau atvėstų.

3

Spalvotų želė indelių dugnus trumpam pamerkite į karštą vandenį, kad galėtumėte želė išversti ant lentelės. Peiliu susmulkinkite visų trijų spalvų želė ir gabaliukus sudėkite į indą, kuriame ruošite desertą. Tada ant viršaus užpilkite atvėsintą baltą želė. Padėkite indą į šaldytuvą, kad desertas sustingtų. 

4

Išimant desertą iš indo, peiliu apipjaukite jo kraštus taip atskirdami nuo sienelių, o dugną kelioms sekundėms pamerkite į karštą vandenį. Uždenkite indą lėkšte ir viską apverskite, kad desertas iškristų į lėkštę. Apliekite desertą sirupu ir mėgaukitės.