Flag

Toffifee sausainiai

apie 24 vienetų
Pradedantiesiems
20
Trapūs sausainiai su Toffifee saldainiais
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Jums reikės
250 gToffifee® saldainių
250 gkvietinių miltų
1 a.š.Dr. Oetker kepimo miltelių (nubraukto)
150 gcukraus
1 pak.Dr. Oetker vanilinio cukraus
150 gsviesto arba margarino (minkšto)
1 vnt.kiaušinių

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker kepimo miltelių (nubraukto)
Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus

Į dubenį sudėkite miltus, kepimo miltelius, cukrų, vanilinį cukrš sviestą, kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Toffifee® saldainius supjaustykite į mažus gabalėlius. Į tešlą įpilkite pusę Toffifee® susmulkintų saldainių ir išmaišykite iki vientisos masės. Uždenkite kepimo skardą kepimo popieriumi. Tešlą padalykite į maždaug 24 lygias porcijas į rutuliukus. Paskirstykite likusius Toffifee® lengvai juos įspauskite į sausainius. Kepti įkaitintoje orkaitėje apie maždaug 180 °C temperatūroje ant vidurinių grotelių. Kepimo laikas: apie 15 minučių. Iškepus sausainiams leiskite jiems atvėsti. Skanaus!